Photography by MEM Studio

Polaroid Bulgaria

Polaroid Originals OneStep+

OneStep+ i-Type фотоапарат

OneStep+ е нов фотоапарат за моментни снимки на Polaroid с още повече начини за творчество. Открийте функциите за двойна експозиция и рисуване със светлина, а също и отдалеченият контрол и ръчен режим.

OneStep 2 Viewfinder i-Type фотоапарат

OneStep2 е нов фотоапарат за моментни снимки на Polaroid, който съчетава класическият и съвременният дизайн в едно. Фотоапарата е вдъхновен от оригиналният OneStep, като е обновен за още по-лесна употреба, просто поставяте i-Type филм в него и сте готови за снимане.

цифров апарат за моментни снимки

Цифровият фотоапарат Polaroid Pop е идеален за улавяне на най-любимите моменти в класическият за Polaroid 3.5 x 4.25″ формат. Проато позирайте, щракнете и принтирайте - не се нуждаете от компютър!

Цифров фотоапарат за моментни снимки

Polaroid Snap е прекрасен микс от носталгичните времена на фотографиране с фотоапаратите за моментни снимки Polaroid и модерната, цифрова технология.


Мобилен принтер

Разпечатвайте снимки навсякъде с Polaroid Zip. Това устройство с джобен размер се свързва безжично с всеки смартфон или таблет посредством Bluetooth 4.0 или NFC.Принтера използва безплатно приложение налично за iOS или Android, което ви позволява на момента да разпечатвате цветно снимки с размер 2x3".

Polaroid ZINK 2 x 3 paper - 20 pack

Хартия Polaroid ZINK Zero Ink 2" x 3"

IРазпечатвайте на момента вашите снимки с новата технология ZINK® Zero-Ink®. Снимките, които печатате са предпазени от зацапване и намокряне, а от задната страна са стикер за още повече забавление. Хартията е съвместима с Polaroid Snap, Polaroid Snap Touch, Polaroid Z2300 и Polaroid Zip.

$("select").before("");