Polaroid Holiday Sale! Up to 20% off cameras and printers for your loved one! Shop Now

polaroid logo mobile

Careers: Quality Technician Laboratorium

Afdeling

Quality

Functie

Quality Technician Laboratorium (2 ploegen)

Lokatie

Enschede, the Netherlands

Polaroid heeft een historie van 80+ jaar en is nog steeds één van de meest herkenbare merken in de wereld. Vandaag de dag is Instant Fotografie het meest belangrijke onderdeel van Polaroid;een product dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door onze volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2022 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken.

Functie inhoud

In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Photo System Lab (standplaats Enschede).

Je werkt in teamverband. Je voert zelfstandig metingen uit op toegeleverde componenten, halffabricaten en eindproducten. De analyseresultaten worden door jou vastgelegd, geïnterpreteerd en gerapporteerd. Zo nodig vindt verwerking en presentatie van de resultaten plaats. Je beschrijft nieuwe meetmethodes en herschrijft bestaande methoden bij veranderingen. Daarnaast draag je samen met je collega’s zorg voor een schone en veilige werkomgeving.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 3 of 4, bij voorkeur in de richting Laboratoriumtechniek of een vergelijkbare opleiding. Je werkt secuur, bent stressbestendig, flexibel, kwaliteitsbewust en hebt een goed analytisch denkvermogen. Je Nederlands en Engels zijn zowel mondeling als schriftelijk goed.

Aanbod

In Enschede werkt een team van rond de 127 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een in formele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform, waarbij de nadruk ligt op de goeie sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering.

Wil jij ook deel uitmaken van de Polaroid Family? Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid, t.a.v. Jose Wobben, Postbus 242, 7500AE Enschede. Of naar [email protected].

Polaroid maakt gebruik van Privacy Policy om de privacy van zowel interne als externe sollicitanten te waarborgen.

Get our latest updates and 10% off your first order