Capture the beautifully imperfect on original, iconic Polaroid film. Shop now

polaroid logo mobile

Careers: Operator

Afdeling

Production

Functie

Opertor (2 ploegen)

Lokatie

Enschede, the Netherlands

Algemeen

Polaroid heeft een historie van 80+ jaar en is nog steeds één van de meest herkenbare merkenwereldwijd. Vandaag de dag is Instant Fotografie het meest belangrijke onderdeel van Polaroid;een product dat mensen over de hele wereld hebben leren kennen en van zijn gaan houden. Door ons volledige productportfolio onder de naam Polaroid te verenigen, is duidelijk voor iedereen (consumenten, verkopers en onze partners) dat we één Polaroid zijn en blijven.

Het succes van Polaroid analoge instant camera’s en film is geworteld in het vastleggen, delen en koesteren van onze meest waardevolle momenten. Kijkend naar 2022 en verder, is de visie van ons bedrijf om producten te creëren die mensen samenbrengen op een betekenisvolle manier. Dit doen wij door middel van onze productinnovatie, de manier waarop wij zakendoen en de manier waarop wij elke dag werken.

Functie-inhoud

Als (Production) Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende machines ten behoeve van het produceren van instant film packs in een 2-ploegensysteem. Dit doe je met inachtneming van de geldende kwaliteitseisen binnen de gestelde tijd in samenwerking met collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle vooraf van de juiste informatie en machine instelling, het oplossen van kleine storingen aan de machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, zowel visueel als met meetgereedschap.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO 3 of 4 werk- en denkniveau, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt technisch inzicht, houdt van machines die voornamelijk mechanisch worden aangestuurd en al wat ouder zijn. Als mens ben je een teamplayer, open, ambitieus, eerlijk en stelt je pro-actief op. Het werken met onze specifieke machines leer je in de praktijk.

Aanbod

In Enschede werkt een team van rond de 127 medewerkers elke dag hard aan het produceren en verbeteren van de film in een informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij de nadruk ligt op de goeie sfeer, samenwerking, eerlijkheid en waardering.

Wil jij ook deel uitmaken van de Polaroid Family? Stuur dan een gemotiveerde brief met CV naar: Polaroid, t.a.v. Jose Wobben, Postbus 242, 7500AE Enschede of naar [email protected]

Polaroid maakt gebruik van Privacy Policy om de privacy van zowel interne als externe sollicitanten te waarborgen.

Get our latest updates and 10% off your first order